Wat is

ONZE BROUWERIJ

Onze brouwerij bestaat uit twee gedeeltes, de unieke brouwketels staan in het restaurant(Brouwhuis) en de vergisting- en lager tanks staan in een aparte ruimte( de vergisting- en lager ruimte). Deze brouwinstallatie komt uit Duitsland en is de enige in zijn soort in de hele Benelux. De ketels zijn van glas en rood koper en vanwege de transparantie kun je het hele brouwproces volgen. De ketel wordt door stoom verhit en is dus een echte stoombrouwinstallatie met een capaciteit van 1000 liter.

ETEN EN DRINKEN

 

U kunt bij ons terecht voor lunch, diner, groepsdiner en buffetten. In onze menukaart vindt u een aantal gerechten terug welk met bier zijn verrijkt of bereid. Voor groepen hebben wij ook een Brouwerskeuze menu, heerlijk met bijpassende bieren.

Klik hier voor meer informatie over ons Grand-Café - Restaurant.

 


 

4e Veenkoloniaal Bierfestival

Op vrijdag 2 en zaterdag 3 februari 2024 organiseert Brouwhotel Parkzicht zijn vierde bierfestival. Het Veenkoloniaal bierfestival wordt gehouden in de grote zaal van Brouwhotel Parkzicht met naast bierbrouwers ook foodstands en live muziek. Entree is € 9.50 in de voorverkoop en € 12.50 aan de kassa. Dit is exclusief € 3.00 statiegeld voor het proefglas en inclusief 3 consumptie munten.

Deelnemende brouwerijen;

Bronneger Bier

Brouwerij Hoogkerk 

Brouwerij Martinus

Barelds&Sabel      

Brouwerij Westerwolde

Folkingebrew

Dokjard

Bogdike                              

Vrijdag 2 februari 2024 van 19.00 tot 23.00 uur
Zaterdag 3 februari 2024 van 13.30 tot 17.30 uur
Zaterdag 3 februari 2024 van 19.00 tot 23.00 uur

 

 

 

RONDLEIDINGEN

Bogdike Dutch Craft Beer, kom langs om te kijken hoe het wordt gemaakt en proeven hoe het smaakt! Tijdens de rondleiding bezoek je het brouwhuis met de ketels, de vergistings- en lagerruimte en de bottelarij. Onze medewerkers vertellen hoe de verschillende bieren tot stand komen en beantwoorden graag al je vragen. Na de rondleiding krijg je een proefplankje met verschillende speciaalbieren.

Rondleidingen gaan vanaf 4 personen en zijn alleen op aanvraag.

Rondleiding Tammo

Met proeverij van 2 speciaalbiertjes

 €8.50

Per persoon

Rondleiding Hazewinkel

 Met proeverij van 4 speciaalbiertjes

€12.50

Per persoon

Bogdike rondleiding

Met proeverij van 4 speciaalbiertjes en een bogdike hapjes plank € 16.50 per persoon

€16,50 

Per persoon