Wat is

ONZE BROUWERIJ

Onze brouwerij bestaat uit twee gedeeltes, de unieke brouwketels staan in het restaurant(Brouwhuis) en de vergisting- en lager tanks staan in een aparte ruimte( de vergisting- en lager ruimte). Deze brouwinstallatie komt uit Duitsland en is de enige in zijn soort in de hele Benelux. De ketels zijn van glas en rood koper en vanwege de transparantie kun je het hele brouwproces volgen. De ketel wordt door stoom verhit en is dus een echte stoombrouwinstallatie met een capaciteit van 1000 liter.

ETEN EN DRINKEN

Op dit moment is het restaurant gesloten wegens de overheidsmaatregelen ter bestrijding van het Covid-19 virus. U kunt alleen maaltijden bij ons afhalen.

Brouwhotel Parkzicht is geen brouwerij met proeflokaal maar een Grand-Café – Restaurant met een brouwerij. In ons Grand-Café ben je van hartelijk welkom voor ontspanning na het werk, een ontmoeting met je gasten of gewoon wat lekker drinken met je vrienden of collega's. Je vind hier diverse eigen gebrouwen Bogdike biertjes van de tap, cocktails, diverse wijnen met daarbij een keuze uit diverse borrelgarnituren.

U kunt bij ons terecht voor lunch, diner, groepsdiner en buffetten. In onze menukaart vindt u een aantal gerechten terug welk met bier zijn verrijkt of bereid. Voor groepen hebben wij ook een Brouwerskeuze menu, heerlijk met bijpassende bieren.

Klik hier voor meer informatie over ons Grand-Café - Restaurant.

 


BIERFESTIVALS

 

 

Helaas zijn de komende bierfestivals allemaal geannuleerd. 

 

Bierfestival Groningen 

Editie 2020 is verplaatst naar 2021

 

RONDLEIDINGEN

Bogdike Dutch Craft Beer, kom langs om te kijken hoe het wordt gemaakt en proeven hoe het smaakt! Tijdens de rondleiding bezoek je het brouwhuis met de ketels, de vergistings- en lagerruimte en de bottelarij. Onze medewerkers vertellen hoe de verschillende bieren tot stand komen en beantwoorden graag al je vragen. Na de rondleiding krijg je een proefplankje met verschillende speciaalbieren.

Rondleidingen gaan vanaf 4 personen en zijn alleen op aanvraag.

Rondleiding Tammo

Met proeverij van 2 speciaalbiertjes

 €8.50

Per persoon

Rondleiding Hazewinkel

 Met proeverij van 2 speciaalbiertjes

€12.50

Per persoon

Bogdike rondleiding

Met proeverij van 4 speciaalbiertjes en een bogdike hapjes plank € 16.50 per persoon

€16,50 

Per persoon