Wat is

ONZE BROUWERIJ

Onze brouwerij bestaat uit twee gedeeltes, de unieke brouwketels staan in het restaurant(Brouwhuis) en de vergisting- en lager tanks staan in een aparte ruimte( de vergisting- en lager ruimte). Deze brouwinstallatie komt uit Duitsland en is de enige in zijn soort in de hele Benelux. De ketels zijn van glas en rood koper en vanwege de transparantie kun je het hele brouwproces volgen. De ketel wordt door stoom verhit en is dus een echte stoombrouwinstallatie met een capaciteit van 1000 liter.

ETEN EN DRINKEN

Brouwhotel Parkzicht is geen brouwerij met proeflokaal maar een Grand-Café – Restaurant met een brouwerij. In ons Grand-Café ben je van hartelijk welkom voor ontspanning na het werk, een ontmoeting met je gasten of gewoon wat lekker drinken met je vrienden of collega's. Je vind hier diverse eigen gebrouwen Bogdike biertjes van de tap, cocktails, diverse wijnen met daarbij een keuze uit diverse borrelgarnituren.

U kunt bij ons terecht voor lunch, diner, groepsdiner en buffetten. In onze menukaart vindt u een aantal gerechten terug welk met bier zijn verrijkt of bereid. Voor groepen hebben wij ook een Brouwerskeuze menu, heerlijk met bijpassende bieren.

Klik hier voor meer informatie over ons Grand-Café - Restaurant.

 


BIERFESTIVALS

Bierfestival Groningen 

Op woensdag 3, donderdag 4, vrijdag 5 en zaterdag 6 april 2019 vindt de negende editie van Bierfestival Groningen plaats. Ook dit jaar is de Martinikerk weer het schitterende decor voor dit festival. Na acht succesvolle edities komt dit jaar de negende editie eraan, waarbij wederom een breed scala aan nationale en internationale tapbieren en bieren op fles worden gepresenteerd. Speciaal voor dit bierfestival is er bij Brouwhotel Parkzicht d'Olle Grieze gebrouwen. Dit is een collabbrew van verschillende noordelijke brouwers die gekozen hebben voor een Brut I.P.A. Tijdens het bierfestival is deze te proeven bij de stand van Bogdike, onder het carroussel.Het festival wordt opgedeeld in de volgende vier tijdsvakken:

Woensdag 3 april         Bier diner
Donderdag 4 april        19:00 – 23:00
Vrijdag 5 april               19:00 – 23:00
Zaterdag 6 april            13:00 – 17:00
Zaterdag 6 april            19:00 – 23:00

Kijk voor meer informatie op de site van Bierfestvial Groningen.

Rigters Bierfestival

Op het prachtige erf van de Hooge Esch Buurse waar ook de brouwerij van Rigtersbier is gevestigd vind op zaterdag 25 mei het Rigters Bierfestival plaats. Hier kunt u ook genieten van onze Bogdike bieren van 13.00 tot 19.00 uur.

Rigters 
Alsteedseweg 38
7481 RW Buurse

 

 

 

RONDLEIDINGEN

Bogdike Dutch Craft Beer, kom langs om te kijken hoe het wordt gemaakt en proeven hoe het smaakt! Tijdens de rondleiding bezoek je het brouwhuis met de ketels, de vergistings- en lagerruimte en de bottelarij. Onze medewerkers vertellen hoe de verschillende bieren tot stand komen en beantwoorden graag al je vragen. Na de rondleiding krijg je een proefplankje met verschillende speciaalbieren.

Rondleidingen gaan vanaf 4 personen en zijn alleen op aanvraag.

Rondleiding Tammo

Met proeverij van 2 speciaalbiertjes

 €8.50

Per persoon

Rondleiding Hazewinkel

 Met proeverij van 2 speciaalbiertjes

€12.50

Per persoon

Bogdike rondleiding

Met proeverij van 4 speciaalbiertjes en een bogdike hapjes plank € 16.50 per persoon

€16,50 

Per persoon