Wat is

ONZE BROUWERIJ

Onze brouwerij bestaat uit twee gedeeltes, de unieke brouwketels staan in het restaurant(Brouwhuis) en de vergisting- en lager tanks staan in een aparte ruimte( de vergisting- en lager ruimte). Deze brouwinstallatie komt uit Duitsland en is de enige in zijn soort in de hele Benelux. De ketels zijn van glas en rood koper en vanwege de transparantie kun je het hele brouwproces volgen. De ketel wordt door stoom verhit en is dus een echte stoombrouwinstallatie met een capaciteit van 1000 liter.

ETEN EN DRINKEN

 

U kunt bij ons terecht voor lunch, diner, groepsdiner en buffetten. In onze menukaart vindt u een aantal gerechten terug welk met bier zijn verrijkt of bereid. Voor groepen hebben wij ook een Brouwerskeuze menu, heerlijk met bijpassende bieren.

Klik hier voor meer informatie over ons Grand-Café - Restaurant.

 


BIERFESTIVALS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hop on Hop off Festival 2023

Geen ‘gewoon’ speciaalbierfestival. Dat is de vierde editie van het Hop On Hop Off Festival Breda. Natuurlijk zorgen bijzondere brouwerijen en diverse foodtrucks dat je kunt genieten van veel lekkers. Maar het Hop On Hop Off Festival gaat veel verder dan dat…

Op maar liefst zestienduizend/16.000 (!) vierkante meter geniet je van demonstraties, foodpairing, zit-, lounge- en chillplekken met dj’s, livemuziek en kroegspelletjes. Ook voor kinderen is er volop vermaak. Onder het toeziend oog van onze festivalmedewerkers kunnen ze lekker kleuren, knutselen en springen op het springkussen. En wie wil, kan geschminkt worden.

Genieten voor groot en klein is ons belangrijkste ingrediënt.

Vrijdag 31 maart van 16.00 tot 23.00 uur
Zaterdag 1 april van 13.00 tot 23.00 uur
Zondag 2 april van 13.00 tot 21.00 uur

Locatie: Kuntijsbaan Breda

Klik hier voor mee informatie en kaartverkoop

 

4e Veenkoloniaal Bierfestival

Op vrijdag 26 en zaterdag 27 januari 2024 organiseert Brouwhotel Parkzicht zijn vierde bierfestival. Het Veenkoloniaal bierfestival wordt gehouden in de grote zaal van Brouwhotel Parkzicht met naast bierbrouwers ook foodstands en live muziek. In oktober volgt er meer informatie.

 

 

 

RONDLEIDINGEN

Bogdike Dutch Craft Beer, kom langs om te kijken hoe het wordt gemaakt en proeven hoe het smaakt! Tijdens de rondleiding bezoek je het brouwhuis met de ketels, de vergistings- en lagerruimte en de bottelarij. Onze medewerkers vertellen hoe de verschillende bieren tot stand komen en beantwoorden graag al je vragen. Na de rondleiding krijg je een proefplankje met verschillende speciaalbieren.

Rondleidingen gaan vanaf 4 personen en zijn alleen op aanvraag.

Rondleiding Tammo

Met proeverij van 2 speciaalbiertjes

 €8.50

Per persoon

Rondleiding Hazewinkel

 Met proeverij van 4 speciaalbiertjes

€12.50

Per persoon

Bogdike rondleiding

Met proeverij van 4 speciaalbiertjes en een bogdike hapjes plank € 16.50 per persoon

€16,50 

Per persoon